(8)

Hvor hjertet bor

ljudbok och e-bok


Cliffehaven-serien er et levende og hjerteskÊrende portrÊt af tiden under 2. Verdenskrig og de mange mennesker, hvis liv blev forandret af krigen. RÞrende venskaber og betingelseslÞs kÊrlighed opstÄr, mens grufuldhederne udfolder sig.

Februar 1941. Julie Harris arbejder som jordemoder i Londons East End, men under et bombeangreb mister hun sin familie og det hus, hun er vokset op i. Tilbage er kun den spĂŠde nevĂž William, som nu er moderlĂžs.

Julie er fast besluttet pÄ at opfylde sit lÞfte til sin sÞster om at tage vare pÄ William, indtil hans far, Bill, vender hjem fra krigen. Og da hun fÄr tilbudt en stilling som jordemoder i Cliffehaven pÄ den engelske sydkyst, rejser hun straks af sted med nevÞen. I Cliffehaven bliver de taget under vingerne af familien Reilly pÄ Pensionat Havglimt.

DesvÊrre erfarer Julie alt for hurtigt, at Bill er meldt savnet, og for at gÞre ondt vÊrre bliver William alvorligt syg. Under de lange vÄgenÊtter gribes hun af angst for at miste den lille dreng, som er blevet aldeles uundvÊrlig for hende.

Hvor hjertet bor er 4. selvstĂŠndige bind i Cliffehaven-serien.