(73)

Hvor taler du flot dansk!

ljudbok och e-bok


Han er journalist, kendt fra tv – og vil bare gerne have lov til at vére 
 ligesom alle andre danskere. Men Abdel Aziz Mahmoud er muslimsk flygtning. Oven i kþbet af fþrste generation, og han kan ikke léngere holde sin mund.

Hvor taler du flot dansk! er et dynamisk, humoristisk og bevÊgende indspark i den skarpladte debat om indvandrere og integration. Med udgangspunkt i sine egne og sin families erfaringer efter 30 Är i Danmark sÊtter Abdel fokus pÄ alt fra sin mors desperate forsÞg pÄ at lÊre de danske naboer at kende til det tragikomiske i konstant at blive rost for sin fine udtale.

Hvor taler du flot dansk! er en tankevĂŠkkende bog om, hvordan det er at elske Danmark – og alligevel ofte fĂžle sig som en uĂžnsket gĂŠst. Men det er ogsĂ„ en fortĂŠlling om, at succesfuld integration kan lykkes, at det krĂŠver hĂ„rdt arbejde, nysgerrighed samt en god portion selvironi og humor fra begge sider af ligusterhĂŠkken i kulturmĂždet mellem vestlige og arabiske traditioner.

Bogen vil blive bakket op af en massiv kampagne ikke mindst pÄ de sociale medier, hvor Abdel er en anerkendt og markant debattÞr i integrationsdebatten.

Abdel Aziz Mahmoud (f. 1983) har dansk-palĂŠstinensisk baggrund. Han er udviklingsredaktĂžr pĂ„ Nordisk Film TV, er uddannet journalist fra Danmarks JournalisthĂžjskole, tidligere reporter i Danmarks Radio og vĂŠrt pĂ„ en rĂŠkke programmer – bl.a. pĂ„ nyhedskanalen DR Update og liveprogrammet Aftenshowet.