(74)

Hvorfor ikke?

ljudbok och e-bok


Vi har allerede mÞdt Reilly Whitmore i Hvorfor nu? og Hvorfor lyve?, men her fÄr vi hendes egen historie.

‹Reilly er hende, alle piger gerne vil vĂŠre venner med, og hende, alle mĂŠnd vil date. Men sĂ„dan har det ikke altid vĂŠret. Da Reilly gik i high school, var hun stormende – og hemmeligt – forelsket i den lidt ĂŠldre Trip. Trip anede knap, at Reilly eksisterede, og da han blev fĂŠrdig med skolen, flyttede han fra byen. Mens Trip uddannede sig i politiet, blev Reilly Ferncliffs feterede tv-journalist og ikke sĂ„ lidt af en berĂžmthed i det lille samfund. Hun fokuserer pĂ„ sin karriere, er single og dater kun sjĂŠldent. ‹

Trip flytter tilbage til byen, da han fĂ„r ansĂŠttelse ved Ferncliff Politi. Han er glad for sit arbejde som betjent i den rolige by og i det hele taget godt tilfreds med sit ungkarleliv. ‹

Da Reilly og Trip tilfÊldigt mÞdes pÄ skolens legeplads efter en begravelse, er den gensidige tiltrÊkning uomgÊngelig, og inden lÊnge er de officielt et par. De to er uadskillelige, og der gÄr ikke lang tid fÞr Reilly er gravid.

‹Men en helt almindelig sommerdag, hvor alt er, som det plejer, indtrĂŠffer katastrofen. Noget gĂ„r galt pĂ„ Ferncliffs tv-station, og Trip mĂ„ trĂŠde i karakter som betjent. Han affyrer sit vĂ„ben flere gange, og bagefter er intet som fĂžr.

‹‹Carey Heywood har som altid skrevet en fĂžlelsesmĂŠssigt stĂŠrk bog, som river lĂŠseren med sig. Carey kan sit hĂ„ndvĂŠrk, men hendes bĂžger er mere end bare hĂ„ndvĂŠrk. Der er noget personligt og vedkommende i Heywoods historier om almindelige mennesker i helt almindelige byer. Hvorfor ikke? er ingen undtagelse.


UpplÀsare: Thea Kastberg
LĂ€ngd: