(111)

Hvorfor lyve?

ljudbok och e-bok


Sydney arbejder pĂ„ familiens cafĂ© Lola’s, som hun en dag skal overtage. En aften bliver Heath hĂŠngende og hjĂŠlper hende med at lukke cafeen 
 og for at fĂžlge med op i hendes lejlighed til en drink, og hvad der viser sig at vĂŠre fantastisk sex. Faktisk er det sĂ„ fantastisk med Heath, at han kommer forbi hver aften. Sydney begynder sĂ„ smĂ„t at tro, at hun har fĂ„et en kĂŠreste. Og hun elsker det.

Men i lillebyen Ferncliff spredes nyheder hurtigt, og en dag hÞrer Sydney, at Heath er blevet forlovet med Kacey. Heaths svigt er for meget for Sydney, og hun kÞrer op i familiens hytte i bjergene for at fÄ noget alenetid. Men det skulle hun aldrig have gjort. Et kraftigt regnskyl igangsÊtter et gigantisk mudderskred, som Sydney bliver fanget i. Til alt held har Sydneys bedstemor set nyhederne, og hun ved, at bjergene er det sidste sted at opholde sig. Hun sender Heath derop for at hente Sydney hjem i en fart. Men Heath kommer for sent. Mudderskredet har allerede fanget Sydneys bil. Og Sydney sidder inde i den. De enorme krÊfter slynger Sydney ned ad bjergsiden, mens Heath mÄ se hjÊlpelÞst til.

Sydney overlever, men hun er kommet voldsomt til skade. Det stĂ„r klart, at hun fĂ„r brug for hjĂŠlp med genoptrĂŠningen. Heath fĂ„r arrangeret, at Sydney flytter ind hos ham, sĂ„ han kan tage sig af hende. Sydney har ikke meget tilovers for Heath, men det er han fast besluttet pĂ„ at ĂŠndre. SĂ„ Heath gĂ„r i gang med at vĂŠre der 100 procent for Sydney – og med at rette op pĂ„ den fejl, han har begĂ„et.

Hvorfor lyve er andet bind i Carey Heywoods serie KÊrlighedsgÄder. Serien udspiller sig i byen Ferncliff omkring en lÞst sammensat vennegruppe. I fÞrste bind hÞrte vi Kaceys historie om forlovelsen med Heath. BÞgerne kan lÊses uafhÊngigt af hinanden.

CAREY HEYWOOD er New York Times og USA Today bestsellerforfatter. Hun er fÞdt og opvokset i Alexandria, Virginia. Hun bor sammen med sin mand og tre nogle gange bedÄrende bÞrn.


UpplÀsare: Thea Kastberg
LĂ€ngd: