(0)

I den ellevte time

e-bok


Thorsten Friis fÄr sit livs chok, da hans gamle huslÊge fortÊller ham, at han kun har ganske kort tid at leve i. Hvis han opgiver alt Ändeligt arbejde, flytter pÄ landet og finder sig til rette med at leve et helt stille liv, vil han mÄske have et eller to Är at leve i. Ellers ser det endnu mere sort ud. Her i ellevte time mÄ Thorsten vÊlge, om han vil lÊgge hele sit liv om for at fÄ et par Är endnu, eller om han vil skrue op for tempoet og leve stÊrkt, til han dÞr.

"I den ellevte time" er en historie om en mand, der stÄr ved en skillevej, hvor ingen af vejene fÞrer til det, han kunne Þnske sig.

Den danske forfatter Anna Baadsgaard (1865-1954) var oprindeligt uddannet lĂŠrerinde. Efter at have boet i Italien og Tyskland flyttede hun til London, hvor hun underviste i sprog. Hun debuterede som forfatter i 1890 med novellen "Spurvens tak" i et bĂžrneblad. To Ă„r senere fik hun sin debut som voksenbogsforfatter med romanen "Ude i verden". EfterfĂžlgende har Anna Baadsgaard udgivet over halvtreds bĂžger, som fik stor succes i hele Skandinavien.