(105)

I denne stille nat

ljudbok och e-bok


Anders Knutas prÞver desperat at blotlÊgge Fannys hemmeligheder, men ledetrÄdene er fÄ. Og han er heller ikke tÊttere pÄ at have opklareret det tilsyneladende meningslÞse mord pÄ den fordrukne fotograf Henry Dahlström et par uger tidligere. Anders Knutas er presset. Af de manglende spor, og pressens intensive bevÄgenhed. Og journalisten Johan Berg. Han er vendt tilbage til Gotland for at fÞlge sagen nÞje. Der bliver pyntet op til julefest pÄ Gotland, men i den stille nat kommer en morder forbi.

"Sneen falder tungt over Gotland i den sĂžde juletid. FĂžrste advent er lige om hjĂžrnet, da 14-Ă„rige Fanny Jansson en mĂžrk aften forsvinder uden varsel pĂ„ vej hjem fra stalden. KriminalinspektĂžr Anders Knutas og hans kolleger pĂ„ Visby politistation skal finde Fannys morder, og som efterforskningen skrider frem, tegner der sig et billede af et tragisk barneliv. En pige med alt for tunge byrder derhjemme og i skolen, en barndom med en alkoholiseret mor og en far, der aldrig var der, ensom – uden andre end hestene. Men en har der vĂŠret. En Fanny har mĂždtes med i al hemmelighed. En der kunne finde pĂ„ at myrde et barn"?

'I denne stille nat' er andet bind i Mari Jungstedts serie af Gotlands-krimier. Hun fik en fornem krimidebut med 'Den du ikke ser'. Tredje og fjerde bind - 'Den inderste kreds' og 'Den dĂžende Dandy' er udkommet.


UpplÀsare: Torben Sekov
LĂ€ngd: