(18)

I dine sko

ljudbok


Rose er 30 Är og en succesrig advokat med en hemmelig svaghed for kÊrlighedsromaner. Hun er altid ved at planlÊgge sit nye motionsprogram, som hun begynder pÄ i nÊste uge, og hun drÞmmer om prinsen pÄ den hvide hest. Hun drÞmmer ogsÄ om, at hendes vilde lillesÞster tager sig sammen og fÄr styr pÄ sit liv.

Maggie er Roses lillesĂžster. Hun er 28 Ă„r, guddommeligt smuk og lever af tilfĂŠldige job. Hun er backingsanger i et band og drĂžmmer om hurtig rigdom og berĂžmmelse –og om at hendes kedelige sĂžster endelig begynder at gĂžre noget ud af sig selv.

Det eneste, der binder Rose og Maggie sammen, er blodets bĂ„nd. Da Rose endnu engang er blevet drevet ud af sin varme seng for at hente Maggie fra endnu en fest, og takken er, at Maggie forfĂžrer Roses kĂŠreste, fĂ„r Rose endelig nok og nĂŠgter at have mere med Maggie at gĂžre. Men de opdager begge, at de trods deres anstrengte forhold savner hinanden. Kun stolthed afholder dem fra at genoptage kontakten – indtil Maggie opdager en hemmelighed, der vender op og ned pĂ„ deres liv.


UpplÀsare: Randi Winther
LĂ€ngd: