(146)

I dine sko

ljudbok och e-bok


To kvinder. To liv. En dag, der ĂŠndrer alt...

Nogle dage ville Sam Þnske, at hun kunne leve en helt anden kvindes liv. En kvinde uden bekymringer om regninger, der skal betales, og en mand, der tilbringer hele dagen hjemme pÄ sofaen ramt af en hÄrd depression. En fortravlet morgen kommer hun ved et uheld til at tage en anden kvindes taske i trÊningscentret, og indholdet i den - en smuk Chanel-jakke og et par ultradyre designersko - giver hende mulighed for at snuse til et liv langt fra sit eget. Med skoene pÄ fÞler hun sig et Þjeblik som en anden kvinde. Ubekymret, selvsikker, fri.

Den kvinde er Nisha. Udefra virker hendes liv perfekt. Hun er gift med en rig mand og har et skab fyldt med det smukkeste designertÞj. Men sÄdan har det ikke altid vÊret. Og den dag, Nisha mister sin taske i trÊningscentret, er ogsÄ den dag, hendes mand vÊlger at smide hende ud og lukke alle hendes konti. Nishas omhyggeligt opbyggede liv er med ét kollapset, og det eneste, hun har, er en anden kvindes taske med tre tipundsedler og et par godt udtrÄdte flade sko.

I DINE SKO er en varm og rÞrende fortÊlling om to vidt forskellige kvinder, der bliver bragt sammen af skÊbnen, og hvordan en ganske lille ting kan forandre alt og fÄ en til at se verden med nye Þjne.

Jojo Moyes blev pÄ fÄ Är en af verdens mest populÊre forfattere med sine livsbekrÊftende og tankevÊkkende historier. Hendes bÞger er nu oversat til 46 sprog og har solgt godt 40 millioner eksemplarer pÄ verdensplan.