(0)

I en anden

e-bok


"At sige farvel var ligesom at have to vĂŠrelser i et hus: ’Nu gĂ„r jeg ind i det andet rum.’ De sagde aldrig hvor lĂŠnge."

"I en anden" er en smuk skildring af det magiske og det vanskelige ved at forsÞge at nÊrme sig en anden og blive sÄ tÊtte, som man lÊnges efter at vÊre. Romanen beskriver den psykologiske udvikling, som begge parter mÄ igennem, nÄr de forsÞger at fÄ et kÊrlighedsforhold til at fungere, og de mange faldgruber, der truer med at forpurre lykken. Det er ogsÄ en fortÊlling om at blive slÄet omkuld af den store kÊrlighed. Af kys der fÄr verden til at skifte farver. Af fÞlelsen af at intet herfra bliver det samme.

"I en anden" udkom fĂžrste gang i 1986.

Juliane Preisler (f. 1959) er en dansk forfatter og digter. Hun debuterede i 1983 med digtsamlingen "Uden" og har sidenhen udgivet en lang rĂŠkke bĂžger. Juliane Preisler er uddannet magister i litteraturvidenskab og har ved siden af virket som forfatter blandt andet arbejdet som oversĂŠtter samt litteraturanmelder for Dagbladet Information. I lĂžbet af sin karriere har Juliane Preisler modtaget flere prestigiĂžse priser og legater, herunder Klaus Rifbjergs debutantpris for lyrik, Edith Rode Legatet samt Statens Kunstfonds livsvarige ydelse.