(0)

I en anden verden

e-bok


I en anden verden er en dystopisk thriller om en ung mands jagt pÄ lykke i det fremtidige klima- og flygtningeramte Danmark, hvor menneskets liv er fjernere fra naturen end nogensinde.

Det er over 50 Är siden, muren stod fÊrdig omkring det tidligere KÞbenhavn og MalmÞ. Siden da har Øresundbys befolkning levet i tryghed uden truslen fra sydens klimamigranter.

Bag muren mÞder vi den unge mand Leo, som drÞmmer om at se verden, selvom han ogsÄ er bange for de farer, der findes derude. Da han ved et tilfÊlde mÞder sin gamle veninde, Henya, og fÄr chancen for at besÞge en stamme pÄ Þen MÞn, vÊlger han at lÊgge sin frygt pÄ hylden og tro pÄ det gode i alle mennesker.

Som dagene hos stammen gÄr, bliver Leo dog mere og mere i tvivl, om det var det rette at gÞre 


I en anden verden er Maiken Milters debutroman. Idéen til bogen fik hun i flyet pÄ vej hjem fra et feltstudie i Nepal, og hun begyndte at skrive, da hun i 2017 blev fÊrdiguddannet geograf. Efter 10 Är i KÞbenhavn, bor hun i dag i Roskilde med sin kÊreste, arbejder i en bÞrnehave og er stor fan af bÞger, bÊredygtighed, kunst, natur og psykologi.