(7)

I ly for regnen

ljudbok och e-bok


Jojo Moyes’ debut fra 2002. En varm og livsbekrĂŠftende roman om tre generationer af kvinder, der mĂ„ konfrontere fortidens hemmeligheder for at finde sig selv og hinanden.

Hong Kong 1953. Da den 21-Ă„rige Joy gĂžr sig klar til at tage til en fest i anledning af Elizabeth II’s kroning, er det ikke med den store begejstring. Hele den lille indspiste koloni af udstationerede briter vil vĂŠre der, alle vil fĂ„ lidt for meget at drikke, og Joys mor vil som sĂŠdvanlig have travlt med at finde en passende ĂŠgtemand til hende. Festen forlĂžber dog ikke helt som forventet og bliver startskuddet til en lĂŠngere rejse for Joy, der vil fĂžre hende til Irland og til et liv, der er noget anderledes, end hvad hun havde drĂžmt om.

44 Är senere bliver Joys barnebarn Sabine sendt pÄ ophold hos sine bedsteforÊldre i Irland, mens hendes mor, Kate, fÄr styr pÄ sit liv hjemme i London. Her kommer hun til et stort, koldt hus ude pÄ landet. Det tegner virkelig til at blive et ophold i Helvede, og det er ikke svÊrt at forstÄ, hvorfor Kate selv havde travlt med at komme vÊk derfra. Da de tre kvinder endelig bliver genforenet under samme tag, fÄr den anspÊndte stemning gnisterne til at fyge, og en gammel hemmelighed, der har vÊret dybt begravet i Ärtier, kommer langsomt for dagen.