(15)

I morgen og i morgen og i morgen

ljudbok och e-bok


I 1987 mÞder Sam og Sadie hinanden pÄ et hospital. Sadie er der for at besÞge sin krÊftsyge sÞster, Sam er indlagt efter en bilulykke. Det bliver starten pÄ et venskab, hvor de mÞdes flere gange om ugen og spiller computerspil sammen. Der er dog en lille ting, Sadie har glemt at fortÊlle, og da det gÄr op for Sam, fÄr venskabet en brat ende.

Otte Är senere fÄr Sam Þje pÄ Sadie i menneskemÊngden pÄ en travl togstation. Han kalder pÄ hende. Et Þjeblik lader hun, som om hun ikke har hÞrt ham, men sÄ vender hun sig alligevel om, og spillet mellem dem begynder igen. Det bliver starten pÄ et kreativt samarbejde, der vil gÞre dem til superstjerner.

Dette er historien om de perfekte verdener, Sadie og Sam bygger, og den uperfekte verden, de lever i  og om alt det, der fĂžlger efter succesen: Penge. BerĂžmmelse. Bedrag. Tragedie.

Gabrielle Zevin har med i I MORGEN OG I MORGEN OG I MORGEN skabt en rÊkke uforglemmelige karakterer og skrevet en stor roman om identitet, kreativitet og menneskets behov for at vÊre forbundet. En kÊrlighedshistorie, som du aldrig har fÄet den fortalt fÞr