(142)

I Satans tjeneste

ljudbok och e-bok


Det latinske ord PECCAVI stĂ„r skrevet i blod pĂ„ gerningsstedet, hvor en ung kvinde er blevet brutalt myrdet. JEG HAR SYNDET, betyder det. Det er en isnende julehilsen til retsmediciner Maura Isles og kriminalassistent Jane Rizzoli fra Boston, der hurtigt forbinder offeret med den kontroversielle og celebre psykiater Joyce O’Donnell – Janes faglige nemesis og medlem af Mefisto-klubben.

PÄ toppen af Beacon Hill hengiver klubbens medlemmer sig til analysen af ondskab: Kan ondskab forklares videnskabeligt? Har den en fysisk tilstedevÊrelse? Vandrer der dÊmoner rundt pÄ jorden? Ud fra et vÊld af dystre historiske kilder og mystisk religiÞs symbolik sÞger de lÊrde i Mefisto-klubben at bevise, at selve Satan fÊrdes iblandt os.

Da et lemlĂŠstet lig dukker op i deres egen baghave, stĂ„r det klart, at nogen – eller noget – ganske rigtigt hjemsĂžger byen. Klubbens medlemmer begynder at frygte emnet for deres egne studier – for kan det tĂŠnkes, at den maniske morder tilhĂžrer deres egen kreds, eller har de uden at ville det hidkaldt et ondt vĂŠsen fra mĂžrket?

Maura og Jane dykker ned i den hidtil mest forblÞffende og usÊdvanlige sag i deres karriere og drager dermed ud pÄ en skrÊkindjagende rejse til det ondes inderste vÊsen, hvor de mÞder en djÊvelsk fjende, der er farligere end nogen anden forbryder, de fÞr har mÞdt 
 og som kun lige har begivet sig ud pÄ sin voldelige fÊrd.

Grusom, forfĂžrende og gysende trovĂŠrdig.

The Times

HandlingsmĂŠttet, underholdende og umulig at lĂŠgge fra sig.

Chicago Sun-Times

En stĂŠrk historie, der vil hjemsĂžge dig lĂŠnge efter, at den sidste side er vendt.

Orlando Sentinel

En intens, stram thriller, der fanger lĂŠserne lige fra starten og ikke slipper dem igen.

Booklist

Tess Gerritsen er uddannet antropolog og lÊge. Hun er international bestsellerforfatter og fik sin fÞrste roman udgivet i 1987. I dag har hun trukket sig tilbage fra sin praksis og skriver nu pÄ fuld tid. Tess Gerritsen bor i Maine i USA.


UpplÀsare: Michael Brostrup
LĂ€ngd: