(19)

I sidste sekund

ljudbok och e-bok


Fenella og Periquine har leget sammen som bÞrn og i fÊllesskab lavet mange gale streger, som Fenella sÊdvanligvis pÄtog sig skylden for. Da Periquine som voksen vender hjem fra hÊren - forgÊldet og uden en Þre - samt forelsket i en velhavende skÞnhed, bliver det igen Fenella, som mÄ forsÞge at klare hans stÞrste problem - penge! Hun ved, hvordan de kan bestjÊle en rig Ägerkarl, og langt om lÊnge indvilliger Periquine i at forsÞge. Det er ved at gÄ galt, men i sidste Þjeblik slipper de vÊk. Men hvad der kommer let, gÄr let - og snart er de igen pÄ jagt efter en let mÄde at "tjene" penge pÄ.

Barbara Cartland (1901-2000) er den mest produktive forfatter i det 20. Ärhundrede. I alt blev det til over 650 bÞger fra Cartlands romantiske hÄnd. Hun er oversat til 38 sprog, og med mere end 1 milliard solgte bÞger pÄ verdensplan er der ingen tvivl om, at Barbara Cartland er en af verdens stÞrste romantikere.

Cartlands bÞger foregÄr i det finere engelske borgerskab og blandt eksotiske sigÞjnere. KÊrligheden er lidenskabelig mellem de passionerede helte og smukke heltinder, men gang pÄ gang sÊttes den pÄ prÞve. Dog er sand kÊrlighed altid stÊrkest, og der er intet, den ikke kan overvinde.

Barbara Cartland (1901-2000) er af Vouge udnÊvnt til "den sande dronning af romantik", og med mere end 1 milliard solgte bÞger pÄ verdensplan er hun uden tvivl den mest lÊste romantiske forfatter nogensinde


UpplÀsare: Marian Friborg
LĂ€ngd: