(0)

I skyggen af AIDS

e-bok


"I skyggen af AIDS" er en bog om Mariannes kamp mod den frygtede sygdom. Det er en beretning om en ualmindelig kvinde, som uventet og uforskyldt rammes hÄrdt af skÊbnen og tvinges ind i en livsbane, hvor hver ny dag bliver en gave.

Vi fĂžlger Marianne gennem hendes fattige men livsbekrĂŠftende barndom i en lille provinsby, gennem ungdomsĂ„renes sorger og glĂŠder frem til mĂždet med hendes livs store kĂŠrlighed, og frem til den dag hun aldrig glemmer. Den dag, hvor hun bliver konstateret hiv-positiv – smittet af sin fraseparerede mand. Smittet netop pĂ„ det tidspunkt, hvor hun hĂ„bede, at de kunne genopbygge deres parforhold – og fĂ„ kĂŠrligheden til at fungere igen.

Forfatter og journalist Tabita Wulff fortĂŠller historien om Marianne, der som 34-Ă„rig pludselig stĂ„r alene med to bĂžrn og det, der fĂžles som dĂždsdom hĂŠngende over hovedet. Siden Marianne blev smittet, er lĂŠgevidenskaben nĂ„et sĂ„ langt, at hiv ikke lĂŠngere er en dĂždsdom, men stigmaet hĂŠnger endnu ved sygdommen. "I skyggen af AIDS" er en medrivende fortĂŠlling om en sygdom, der jog en skrĂŠk i livet pĂ„ hele verden i 1980‘erne og 1990‘erne, og som trods verdenssamfundets fĂŠlles indsats stadig spreder sig som en lĂžbeild i store dele af verden.

Tabita Wulff er en dansk forfatter og journalist, som er kendt for sit meget store fokus pÄ blandt andet helse og urtemedicin. Hun har udgivet mere end et dusin bÞger i forskellige genrer om emner sÄ forskellige som rygestop, naturmedicin og cirkushistorier.