(15)

Ilddansen

ljudbok och e-bok


Under kriminalinspektĂžr Irene Huss’ fĂžrste tid ved kriminalpolitiet i Göteborg indtrĂŠffer en pĂ„sat brand, hvor en mand omkommer. Et barn – mandens 12-Ă„rige steddatter – figurerer i opklaringen, og Irene slĂ„s med spĂžrgsmĂ„let om, hvorvidt et barn koldblodigt kan myrde en voksen. Men sagen forbliver uopklaret.

Femten Är senere, efterÄret 2004, dukker samme personer op i en ny mordsag, idet den nu 27-Ärige datter Sofies forkullede lig findes i et nedbrÊndt udhus. Sporene leder ind i GÞteborgs dansemiljÞ, og Irene tvinges til at ribbe op i gamle sÄr og mÞrke familiehemmeligheder, hvor passionen lever side om side med fuldstÊndig fÞlelseskulde. Og overalt hÊrger ilden ...

Krimiserien om kriminalinspektÞr Irene Huss fra GÞteborg bestÄr af ti bind. "Ilddansen" er sjette bind i serien.

Helene Tursten (f. 1954) er en svensk krimiforfatter. Hun er uddannet sygeplejerske og tandlĂŠge, men debuterede i 1998 med "Den knuste tang-hest", som er fĂžrste bind i serien om den kvindelige kriminalinspektĂžr Irene Huss. Hun fik hurtigt en stor lĂŠserskare, bĂžgerne er oversat til blandt andet norsk, dansk, engelsk og tysk, og mange af dem er desuden filmatiseret.


UpplÀsare: Jette Mechlenburg
LĂ€ngd: