(0)

Ildens tale

e-bok


"Og sÄ er det jeg fÄr Þje pÄ en hÞj mand med langt ravnesort hÄr bundet op i en pisk. Han stÄr ved skrankens fjerne ende og pÞser chilisovs pÄ sin falafel, med sin ene albue skÞdeslÞst stÞttet mod disken. Dét der fanger mig er hans Þjne, gyldne, kattede i det tidslÞse hÞjkasteansigt. Se pÄ mig, hvisker de, vÊr mig nÊr. Og jeg ved straks, at de taler til mig, skÞnt det sker tvÊrs gennem lokalet."

Tabita Morgenstjerne er vokset op pÄ landet, men har altid drÞmt om noget stÞrre. Da hun flytter ind i en lejekaserne pÄ Vesterbro, oplever hun en helt anden verden end den, hun kommer fra. SÊrligt mÞdet med den dÊmoniske og karismatiske Rama bliver skelsÊttende for Tabitas liv.

Dortea Birkedal (f. 1957) er en dansk forfatter. De fĂžrste bĂžger fortĂŠller om hendes rejser, efter hun som 16-Ă„rig tog pĂ„ eventyr i den store verden. Sidenhen har Dortea Birkedal skrevet romaner til bĂ„de voksne, unge og bĂžrn. Hun stĂ„r desuden bag manuskripter til to af 1980‘ernes store ungdomsfilm, "Negerkys og labre larver" i 1987 og "17 op" i 1989.