(2)

Indhenter

ljudbok och e-bok


År 2005. Muhammedtegningerne sĂŠtter Danmark pĂ„ landkortet. Den internationale stemning nĂŠrmer sig kogepunktet. Og i de stĂžrre danske byer er en snigskytte mĂ„lrettet begyndt at udrydde narkomaner.

Drabschef John Milner har fÄet til opgave at fange Danmarks fÞrste seriemorder i flere Ärtier, og det er en mildest talt stressende opgave. Befolkningen er delt mellem forargelse og beundring for gerningsmandens handlinger, og politikerne er ikke til megen hjÊlp.

I det mindste er medierne begejstrede for de kaotiske begivenheder. IsÊr radiojournalist Jakob Olin Larsen, der bliver personligt kontaktet af den pÄstÄede gerningsmand. OgsÄ politianklager Annesofie Gundelach er, pÄ trods af de turbulente tider, glad.

Hun har langt om lÊnge fÄet styr pÄ sit privatliv, og hendes nye kÊreste er bare helt perfekt. Selv det hektiske opklaringsarbejde med at finde og standse den iskolde drabsmand rÞrer hende ikke personligt.

EfterhÄnden som krisen eskalerer i MellemÞsten, bliver situationen yderligere tilspidset i Danmark. HÊndelseskÊder er trukket pÄ kryds og tvÊrs af begivenhederne. Men ingen indser, at nettet strammes. Og ingen ved, hvor langt seriemorderen vil gÄ for at fuldfÞre sin

mission.


UpplÀsare: Morten Buschmann

LĂ€ngd: