(135)

Indtil November

ljudbok och e-bok


Storbypigen November flygter fra New York og nogle rigtig dÄrlige oplevelser. Hendes far bor i en lille by i Tennessee, og November glÊder sig til at lÊre ham bedre at kende og mÊrke trygheden i den lille by. Men det er, som om Novembers problemer fÞlger efter hende.

November begynder at arbejde for sin far i hans stripklub, hvor hun tager sig af regnskaberne. Hun fÄr kun lov til at komme forbi i klubbens Äbningstid en enkelt gang, og lige den dag lÞber hun ind i Asher Mayson. Han er den perfekte mand. AltsÄ lige ind l han Äbner munden. Ham skal November slet ikke have noget med at gÞre! Men det er bare synd for hende, for skÊbnen har andre planer.

Asher Mayson har aldrig haft problemer med kvinder. Men da han mÞder November, Êndrer det sig. Pludselig kan han kun tÊnke pÄ, hvordan han kan gÞre November til sin og sÞrge for hendes sikkerhed.

Advarsel! Bogen indeholder sexscener og en stĂŠrk alfahan.

Aurora Rose Reynolds

NEW YORK TIMES, USA TODAY & WALL STREET JOURNAL BESTSELLER. Aurora er en rigtig navy brat. Hendes mand arbejder i USA Navy, og sammen med ham har hun boet over nĂŠsten hele USA – for tiden bor de i Tennessee. Hun er gift med en alpha-mand, der elsker hende sĂ„ meget som mĂŠndene i hendes bĂžger elsker deres kvinder. Han giver hende alt den inspiration hun har brug for.

NÄr Aurora ikke skriver, sÄ lÊser hun, eller gÄr i biografen med sin mand. Ind imellem tager de pÄ en weekendtur ud i det blÄ, eller hÊnger ud sammen med familien og vennerne: Hun holder af hverdagen og beundrer dens skÞnhed.


UpplÀsare: Maj Johansen
LĂ€ngd: