(32)

Ingen plan B

ljudbok och e-bok


NĂ„r man er Jack Reacher, er sandheden altid vĂŠrd at rejse langt for.

Gerrardsville, Colorado. Én tragisk hĂŠndelse. To Ăžjenvidner. To modstridende beskrivelser. Det ene vidne ser en kvinde kaste sig ud foran en bus – det er tydeligvis selvmord. Det andet vidne er Jack Reacher. Og han ser, hvad der i virkeligheden sker – en mand i grĂ„ hĂŠttetrĂžje og jeans, hurtig og tyst som en skygge, skubber offeret i dĂžden for derefter at tage hendes taske og komme vĂŠk.

Reacher fÞlger efter morderen uden at vide, at der ikke er tale om en tilfÊldig voldshandling. Det er en del af noget meget stÞrre 
 En lyssky, hemmelig sammensvÊrgelse med korrupte magthavere, der er viklet ind i en plan sÄ kompliceret, at der ikke er plads til at begÄ fejl. Hvis der bliver begÄet blot et eneste fejltrin, skal truslen fjernes hurtigt og én gang for alle.

For nÄr truslen er Reacher,

er der ingen plan B . . .

Lee Child er en af verdens fÞrende thrillerforfattere. Han er fÞdt i Coventry, vokset op i Birmingham og bor nu i New York. Det hÊvdes, at der hvert niende sekund bliver solgt en af hans romaner om Jack Reacher et sted i verden. Hans bÞger ligger jÊvnligt pÄ toppen af alverdens bestsellerlister og er solgt i over hundrede millioner eksemplarer. Der er forelÞbig blevet produceret to store Hollywood-film om Jack Reacher.

Child har modtaget mange hĂŠdersbevisninger, senest som Author of the Year ved British Book Awards 2019. Ligeledes i 2019 udnĂŠvnte dronning Elizabeth II ham til Commander of the British Empire.

„Verdens foretrukne helt slĂ„r hĂ„rdere

end nogensinde“

– Peter James

„Ingen plan B er en af de bedste bĂžger om Reacher i Ă„revis.“

– TheRealBookSpy

„Ingen plan B er endnu et pletskud fra Lee og Andrew Child“

– Richard Osman

„Ingen plan B bĂžr man ikke gĂ„ glip af. En perfekt gennemarbejdet, hĂŠsblĂŠsende thriller med stĂžrre overraskelser end nogensinde fĂžr.“

– Karin Slaughter