(0)

Isa er skredet

ljudbok och e-bok


Historien om tre veninder fortalt fra tre forskellige sider. Om liv, kroppe og venskaber i forandring. Om at vĂŠre teenager lige nu.

Et hold af drevne manusforfattere satte sig ned og skabte et univers sammen. I serien Tre-To-En lÊrer vi Lulu, Olivia og Isabella at kende i hver deres bog. Vi fÞlger pigerne i en tid, hvor alting Êndrer sig, og de langsomt bevÊger sig vÊk fra venskabets trygge, fÊlles rum. Tre-To-En tager aktuelle temaer som slutshaming, psykisk sygdom, onlineflirts og perfekthedskultur op, men er lige sÄ interesseret i venskaberne og relationerne.

Isa har ikke en kÊreste. Og hun skal heller ikke bede om én, for kÊrlighed stinker og gÄr for Þvrigt altid i stykker. Hun har desuden mere end nok at se til med sin far og lillesÞster og en mor, der er for syg til, at hun kan finde ud af at vÊre sammen med sin familie. Isa har virkelig ikke brug for flere problemer.

Lulu og Olivias plan om at tÞ Isas frosne hjerte op giver bagslag, og Isa fÞler sig endnu mere alene. Indtil hun mÞder Mo. Han er anderledes end nogen anden, hun har mÞdt, og sÄ er han absolut ikke interesseret i en kÊreste.