(14)

It girl - Pelin henki

e-bok


Nolojen tilanteiden tyttö seikkailee jÀlleen!

Katy Birchallin nuortenkirja It girl – Suosituksi yhdessĂ€ pĂ€ivĂ€ssĂ€ esitteli 14-vuotiaan nörttitytön, josta tuli yhtĂ€kkiĂ€ paparazzien piirittĂ€mĂ€, kun hĂ€nen isĂ€nsĂ€ alkoi seurustella kuuluisan filmitĂ€hden kanssa. It girl – Pelin henki on hulvattoman hauskan sarjan toinen osa.

MitÀ suurempi yleisö, sitÀ varmemmin Anna Huntley ajautuu noloihin tilanteisiin. IsÀnsÀ ja kuuluisan Àitipuolensa kihlajaisissa Anna kompastuu kukkaruukkuun ja jÀÀ siihen jumiin. Joku kuvaa tilanteesta videon ja lataa sen YouTubeen, jossa se kerÀÀ nopeasti miljoonia katselukertoja.

Anna pÀÀttÀÀ nĂ€yttÀÀ kaikille, ettĂ€ hĂ€nkin on hyvĂ€ jossain! EnÀÀ pitĂ€isi vain löytÀÀ se jokin
 Onneksi koulun liikuntapĂ€ivĂ€ on tulossa, ja Anna ilmoittautuu toisen tiimin kapteeniksi. MikĂ€ voisi mennĂ€ vikaan? Varsinkin kun Anna toivoo samalla saavansa huomiota Connorilta, joka tuntuu viihtyvĂ€n liiankin hyvin uuden tytön Stephanien kanssa.

Katy Birchall asuu Brixtonissa Englannissa. HÀn on opiskellut englannin kieltÀ ja kirjallisuutta ja työskentelee nykyÀÀn Country Life -lehden toimittajana. Vuonna 2011 hÀn voitti 24/7-teatterifestivaalien lupaavimman uuden komediakirjoittajan palkinnon nÀytelmÀllÀ, joka kertoi ninja-apinasta illalliskutsuilla. Birchallin elÀmÀn suurimmat rakkaudet ovat hÀnen kolme labradorinnoutajaansa.