(8)

J for justits

ljudbok och e-bok


"J" for Jaffe: Wendell Jaffe, formodet dÞd de sidste fem Är. Eller sÄdan sÄ det ud, indtil hans tidligere forsikringsagent spottede ham i baren pÄ et stÞvet lille hotel halvvejs mellem Cabo San Lucas og La Paz.

Og selvom Jaffe ved sin "dĂžd" var konkurs, var han ikke uden aktiver. Der var f.eks. $500.000 i livsforsikring til hans kone. Men uden et lig som bevis havde forsikringsselskabet

imidlertid ikke travlt med at udbetale belÞbet. Dana Jaffe mÄtte vente de lovbestemte fem Är, indtil hendes forsvundne mand kunne erklÊres dÞd. Blot to mÄneder fÞr Wendell Jaffe blev observeret i baren i den stÞvede udÞrk, havde California Fidelity endelig udbetalt hele belÞbet. De Þnskede nu for enhver pris at fÄ sandheden pÄ bordet. Og var villige til at ansÊtte Kinsey Millhone til at grave den op.

Som Kinsey graver dybere ind i mysteriet omkring Wendell Jaffe og hans pseudo-selvmord, opdager hun, at hun ogsĂ„ udforsker sin egen fortid. Hun opdager ogsĂ„, at i familierelaterede sager – som i kriminelle sager – er det bedst at udvise forsigtighed i sin dom over andre.

"J for justits" er Kinsey Millhones tiende udflugt ind i de mĂžrke steder i hjertet, hvor bedrag er styrende, og mord alt for ofte er resultatet.

Sue Grafton (f. 1940) er en amerikansk bestsellerforfatter, og hendes bÞger er udgivet pÄ 26 sprog. Hun er isÊr kendt for alfabet-serien om privatdetektiven Kinsey Millhone.


UpplÀsare: Heidi Leonhard
LĂ€ngd: