(2)

Jack the Ripper

ljudbok och e-bok


Ingen mordsag i historien har givet anledning til sÄ mange spekulationer ommorderens identitet som sagen om Jack the Ripper. "Ripperologer" over hele verden har gennem Ärene foreslÄet tallÞse mulige skyldige.

I denne roman tegner Erwin Neutzsky-Wulff sit eget billede af tiden, historien og morderen. JACK THE RIPPER er Erwin Neutzsky-Wulffs skĂžnlitterĂŠre bud pĂ„ verdens mest berĂžmte mordsag – sagen om den ukendte morder, som I 1888 drĂŠbte og lemlĂŠstede mindst 5 kvinder I Londons luderkvarter, Whitechapel.

Bogen er en traditionel kriminalroman med spor, mistÊnkte og en morder, hvis identitet rÞbes pÄ de sidste sider. Den bygger pÄ de historiske fakta og er baseret pÄ studier af i tusindvis af sider om tiden og sagen i politirapporter, dagbÞger og breve.

I kraft af de mange personer, der var berĂžrt af sagen, er JACK THE RIPPER samtidig et portrĂŠt af den victorianske tidsalder pĂ„ vej ind i det tyvende Ă„rhundrede – en guldalder for romantikere, drĂžmmere, anarkister, spiritister og okkultister. Foruden sagens centrale aktĂžrer mĂžder vi en rĂŠkke kendte digtere, malere, politikere, frimurere, medier, magikere og mange andre navngivne personer fra tiden, som alle var interesserede i og mĂ„ske involverede i de mystiske mord. Ikke mindst mĂžder vi de ulykkelige ofre, hver med deres historie, og de mennesker, der omgav dem i Lon dons mest berygtede kvarter.


UpplÀsare: Paul Becker
LĂ€ngd: