(74)

Jadetikarin arvoitus

ljudbok och e-bok


Murha keskellÀ kirkasta pÀivÀÀ

Beatrice Hyde-Clare jÀrkyttyy, kun lontoolainen keikari kaatuu kuolleena hÀnen eteensÀ paikallisen sanomalehden toimituksen ovensuussa. Miehen selÀstÀ sojottaa tikari.

Bealla ei kuitenkaan ole aikaa murhamysteereille. HÀnellÀ on aivan riittÀmiin pulmia innokkaan perheensÀ kanssa. He nimittÀin ovat vakaasti pÀÀttÀneet tavoittaa Bean miesystÀvÀn, jota ei todellisuudessa ole edes olemassa.

Bea ei kuitenkaan saa mielestÀÀn miehen selkÀÀn iskettyÀ jadetikaria. HÀn lÀhtee selvittÀmÀÀn mystisen aseen alkuperÀÀ Lontoon British Museumiin. Samoilla jÀljillÀ nÀyttÀÀ olevan myös Bean vanha tuttu, komea Kesgraven herttua.

Jadetikarin arvoitus on toinen osa Lynn Messinan Beatrice Hyde-Clare ratkaisee -sarjassa, joka on viihdyttÀvÀ yhdistelmÀ historiallista ajankuvaa ja murhamysteereitÀ Agatha Christien Neiti Marplen hengessÀ.

Murha paremmissa piireissÀ -romaanista sanottua:

”Bea on mainio tuttavuus ja sujahtaa kepeĂ€sti kotoisan ja leppeĂ€n, aavistuksen humoristisen brittidekkarin lokeroon.” – Kirsin kirjanurkka

”Maltan tuskin odottaa seuraavaa rikosta paremmissa piireissĂ€!" – Annelin kirjoissa

”Messina on nokkela ja varmaotteinen kirjailija ja Murha paremmissa piireissĂ€ on vastustamattoman viihdyttĂ€vĂ€ tarina.” – Publishers Weekly

”ToiminnantĂ€yteinen dekkari, hauska sankaritar ja vastentahtoinen, omistautuva sankari, mahtavaa!” – Regency Reader


UpplÀsare: Rosanna Kemppi
LĂ€ngd: