(0)

Jaget kvinde

e-bok


Mike Hammer har vÊret alkoholiseret i syv Är, efter hans sekretÊr og kÊreste, Velda, forsvandt og formodes at vÊre dÞd under en forfejlet beskyttelsesopgave. Mike Hammer har mistet sin vÄbentilladelse og er ikke lÊngere aktiv som privatdetektiv. Hammer bliver pÄgrebet efter en druktur og fÞrt til et ukendt sted, hvor han afhÞres af sin tidligere ven, kaptajn Pat Chambers. Chambers er bitter pÄ Hammer, fordi er ansvarlig for Veldas dÞd, mener Chambers, som var forelsket i hende.

Pat Chambers vil have Hammer til at fĂ„ oplysninger ud af en dĂžende agent fra det amerikanske efterretningsvĂŠsen, for agenten vil kun tale med Hammer i enrum. Den dĂžende agent afslĂžrer identiteten pĂ„ sin morder, som er tidligere nazist og nu sovjetisk topagent og kaldes "Dragen”. Hammer finder ud af, at Velda formentlig stadig er i live, men hendes liv efterstrĂŠbes af Dragen. Hendes eneste chance er, at Hammer finder hende fĂžr Dragen.

Mike Hammer fÄr hjÊlp af en FBI-agent, der var ven med den myrdede agent og vil finde hans morder. Han sÞrger for, at Mike Hammer fÄr tilladelse til igen at bÊre pistol og udfÞre eftersÞgningen af Dragen. Hammer forfÞlger sagen med sin sÊdvanlige metode: slÄ fÞrst og spÞrg bagefter.