(2)

Jarlen af Arundel

e-bok


Phillip Watson, jarl af Arundel, elsker litteratur og musik. Enhver, der betragter hans familie udefra, vil tro, at han lever et privilegeret liv. Men med privilegier fĂžlger forventninger, og Phillip er blevet forlovet med en kvinde, som han aldrig selv ville have valgt. Phillip accepterer forbindelsen af pligtfĂžlelse, indtil han er nĂŠrved at omkomme i en frygtelig ulykke, der resulterer i, at han mister hukommelsen.

Phillip, der nu befinder sig i ukendte omgivelser uden kendskab til pligt eller arv, falder for den bedÄrende miss Emma Parker. Hendes dybe begejstring for og viden om Shakespeare tillige med en stor lÊseglÊde gÞr hende til den perfekte kvinde for Phillip. Men da Phillip opdager, at han er forlovet med en anden, og at det skyldes et tÄbeligt vÊddemÄl, forstÄr han, at konsekvenserne ved at hÊve forlovelsen vil vÊre vÊrre end et tilintetgjort omdÞmme.

I takt med at Phillips hukommelse vender tilbage, bliver han klar over, at et kÊrlighedslÞst Êgteskab vil vÊre vÊrre end dÞden. Kan han finde en mÄde at hÊve forlovelsen pÄ, uden han taber det vÊddemÄl, hans far har indgÄet? Eller vil han leve op til sin stands forventninger og gifte sig af pligt?