(0)

Jeanne Moreau i Middelfart

e-bok


"Og han holdt ikke op med at lÞbe, da han mÊrkede, at hans krop begyndte at vokse, at alt blod, der var i denne sal, begyndte at strÞmme gennem hans hjerte, og ud for Olssons afmÊrkninger sprang han over flodlejet dybt nede, hvor der lÄ kridtmÊngder i store revede blokke. Da kulden greb om hans fÞdder og hÊnder faldt han. De lÞftede ham op og lagde ham pÄ den store mÄtte under bommen og Ivan lyttede til hans mund. Ingen turde se hen pÄ Olsson. LÊreren tog det grÞnne bÄnd af og stak det i lommen. Der var ingen, der lÞb, og flÞjten lÞd ikke og Frank stirrede op pÄ en rÊkke af dÞde kridtkroppe, der stod og ventede. Salen var pludselig blevet for lille for dem at lÞbe i.

Han vidste, at han ikke lĂŠngere var beskyttet. Kulden gravede sig fem mod hjertet, og Ivan hĂžrte ikke mere efter hans Ă„ndedrĂŠt. Det undrede Frank, at han ikke var bange nu."

11 nervepirrende noveller af forfatter Bent William Rasmussen om barndommens grusomhed, ungdommens forvirring og voksenlivets mange blinde vinkler tilsat en god portion galgenhumor og smÄ, glitterende lysglimt.

Indhold

"LĂžbet"

"Johnny"

"I bil"

"Uro udenfor"

"Tavlen"

"Jeanne Moreau i Middelfart"

"Lige efter middag"

"Hvad er klokken?"

"Da vi passede pÄ en tysk soldat under krigen"

"Et hjĂžrne af en drĂžm"

"En sort kuffert og en rĂžd"