(0)

Jeg er digital nomade

ljudbok


For de fleste af os er begrebet "ferie" noget, vi lĂŠnges efter. Vi gĂ„r pĂ„ arbejde, tjener penge, betaler af pĂ„ hus eller lejlighed, og afleverer og henter bĂžrn i institution og skole. Samtidig kender de fleste til drĂžmmen om, at tilvĂŠrelsen var lidt mere farverig, og at vi ikke behĂžvede at rejse hjem igen, nĂ„r ferien er slut. SĂ„dan havde Mille SjĂžgren det ogsĂ„ i 2011, da hun og hendes mand sad pĂ„ en trappesten og delte en flaske rĂždvin. Da rĂždvinen var tom, havde de besluttet at flytte til Spanien - og tage bĂ„de deres to smĂ„ bĂžrn og deres arbejde med. HĂžr Mille SjĂžgrens fortĂŠlling her og bliv klogere pĂ„ livet som "digital nomade" – langt vĂŠk fra leverpostej og 9-17-job. HĂžr hendes historie her.

Journalist og tilrettelĂŠgger: Mie Rasmussen

RedaktĂžr: Sara Wilkins, alt.dk

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

Det vrimler med vigtige personlige fortĂŠllinger, som vi alle kan lĂŠre noget af. Derfor har ALT.dk sat sig for at tale med en rĂŠkke modige kvinder, der fortĂŠller helt Ă„bent og ĂŠrligt om at vĂŠre i centrum for alt fra hĂŠvnporno og skilsmisse til Ăžjensygdom og sterilisering. Lyt til deres historier her.

Forskellige skribenter og tilrettelĂŠggere.

Ansvarlige ALT.dk

Produceret af Talk Town, Story House Egmont

ALT for damerne er et dansk ugeblad til kvinder, der er udkommet siden 1946. ALT for damerne skriver blandt andet om emner som kultur, livsstil, bolig, indretning, tendenser og skĂžnhed. Bladet udgives af Egmont.