(3)

Jeg er Maria

ljudbok och e-bok


Maria er 12 Är og ulykkelig. Grundet sin mors psykiske problemer er hun efter sin morfar Johans dÞd flyttet til en anden by for at bo hos et par strenge plejeforÊldre. Her mÄ Maria nÊsten ingenting - ikke engang ses med sin gode ven Jon, der ellers er sÄ god til at male. Heldigvis mÞder Maria den seje Pia og med hende som veninde, bliver hverdagen snart meget sjovere.

"Jeg er Maria" er tredje bog i serien om Maria.

Serien om Maria fÞlger pigen Maria fra hun er 6-15 Är. Marias liv er ikke altid let, men Maria er en stÊrk og glad pige og giver ikke op, nÄr hun mÞder modgang.

Serien har har vundet ros blandt kritikere for at give en nuanceret og virkelighedstro skildring af en piges opvÊkst under hÄrde kÄr.

Hans-Eric Hellberg (f. 1927) er en svensk forfatter, der har skrevet en lang rĂŠkke bĂžrnebĂžger, hvoraf mange er oversat til dansk.

Hellberg har sat sig som mÄl at skrive bÞrnebÞger, han selv ville have lÊst, da han var barn. BÞger der handler om rigtige bÞrn, der hverken er modige eller jagter forbryder. De er bÞrn, der stÄr imellem barndommen og voksenlivet, og Hellberg formÄr at beskrive deres tanker og fÞlelser om livet, dÞden, kÊrligheden, venskaberne og ensomheden, sÄ karaktererne bliver levende for lÊseren.


UpplÀsare: Tacha Elung
LĂ€ngd: