(32)

Jeg er Saga

ljudbok och e-bok


Lydbogen er indlĂŠst af Silja Okking selv.

Det ene Ăžjeblik spiller Saga rollespil i skoven med sine venner – det nĂŠste stĂ„r hun ansigt til ansigt med en ĂŠgte ork. Og dens vĂ„ben er ikke lavet af gummi!

Jeg er Saga er historien om usikre, generte Saga, som er bedstevenner med Magnus, der – ligesom hende – elsker fantasy og rollespil. Sammen kan vennerne forsvinde ind i en verden fuld af elvere og dvĂŠrge og glemme alt om skilsmisse-forĂŠldre og drillende klassekammerater. Men under et slag i efterĂ„rsferiens store rollespilsstĂŠvne ude ved bautastenene bliver Saga slĂ„et omkuld og vĂ„gner ganske vist op ved bautastenene igen 
 men som virkelig elver. Og med en kĂŠmpe ork lĂžbende direkte imod sig!

Saga vikles nu ind i et sandt drama, for under hendes rejse i landet AssuldĂșr mĂžder hun bĂ„de venner og fjender. Saga mĂ„ se i Ăžjnene, at hun spiller en stĂžrre rolle i et reelt magtspil pĂ„ liv og dĂžd. Og fĂžr hun kan finde hjem, mĂ„ hun hjĂŠlpe sin nye ven, Manto, og samtidig selv turde at bede om hjĂŠlp for at finde ud af, hvem hun selv er og stĂ„r for.

Jeg er Saga er fuld af spÊnding, monstre og uhyrer, som fantasyfans vil kunne genkende fra diverse spil og fortÊllinger, men bogen er ogsÄ historien om Sagas indre rejse mod at finde sit eget stÄsted i en verden, der hele tiden forandrer sig omkring hende.


UpplÀsare: Silja Okking
LĂ€ngd: