(29)

Jomfruerne

ljudbok och e-bok


Fra bestsellerforfatteren til Den tavse patient kommer en medrivende thriller om grĂŠsk mytologi, mord og besĂŠttelse.

Edward Fosca er en morder. Mariana Andros er ikke i tvivl. Men Fosca er urĂžrlig. Han er en smuk og karismatisk underviser i de grĂŠske tragedier ved Cambridge University og er elsket af bĂ„de ansatte og studerende – isĂŠr af medlemmerne af et hemmeligt selskab af kvindelige studerende, kendt som Jomfruerne. Mariana er en fortrĂŠffelig, men ogsĂ„ skadet, gruppeterapeut, og da hendes nieces veninde findes myrdet pĂ„ Cambridge, bliver hun nĂŠrmest besat af Jomfruerne. Som tidligere studerende pĂ„ Cambridge mistĂŠnker hun hurtigt, at noget skummelt udspiller sig bag det gamle universitets idylliske skĂžnhed og traditioner. Og hun bliver overbevist om, at Edward Fosca er skyldig i mordet, selvom han har et vandtĂŠt alibi. Men hvorfor skulle professoren drĂŠbe en af sine egne studerende? Og hvorfor kredser hans undervisning altid om Persefone og hendes rejse til underverdenen? Da endnu et lig dukker op, lĂžber Marianas besĂŠttelse efter at afslĂžre Fosca af med hende og truer med at ĂždelĂŠgge bĂ„de hendes trovĂŠrdighed og forholdet til hendes kĂŠre. Men Mariana er fast besluttet pĂ„ at stoppe morderen, selvom det kan koste hende alt – ogsĂ„ hendes eget liv.

Med Den tavse patient stormede Alex Michaelides ind pĂ„ den internationale krimiscene. Nu er han endelig tilbage med en suverĂŠn efterfĂžlger, Jomfruerne, en urovĂŠkkende og intens thriller om hemmeligheder – andres og vores egne.

”Alex Michaelides’ lĂŠnge ventede roman, Jomfruerne, er her endelig 
 Den er tillokkende og uimodstĂ„elig.”

- The New York Times

“Fans af [Donna Tartts] Den hemmelige historie vil falde pladask for Jomfruerne 
 Med denne geniale page-turner af drþmmende grésk mytologi og antikke mordritualer, grundféster Michaelides sig som en ustoppelig, litterér kraft inden for thrillergenren.”

- Esquire

“Forfatteren til den kritikerroste Den tavse patient manifesterer sig som en topmoderne forfatter med denne nye roman; en bléndende blanding af grésk mytologi og et knivskarpt plot 
 lige til bestsellerlisten.”

- Newsweek