(7)

Jordens folk : roman

ljudbok


Der er gÄet omkring 8.000 Är siden den unge jÊger og shaman UlvedrÞmmer ledte sit folk gennem isen og Äbnede det nordamerikanske kontinent for de fÞrste mennesker, som det blev fortalt i Ulvens folk.

Siden har folkene spredt sig ud over det kÊmpemÊssige land, bl.a. til de store sletter grÊnsende op til bjergkÊden Rocky Mountains, hvor handlingen i efterfÞlgeren Ildens folk udspillede sig, og hvor ogsÄ handlingen i det nye bind i serien, Jordens folk, foregÄr.

Hovedpersonen i Jordens folk er pigen Hvid Aske, der allerede som ung mÞder UlvedrÞmmer og af ham fÄr at vide, at hun selv vil blive drÞmmer og fÄ en vigtig rolle at spille i fremtiden.

Men landet er i oprÞr. Ulvens Folk i Þst trÊnger sig ind pÄ Hvid Askes egen stamme, Solens Folk, og pÄ de fredelige plantespisere, Jordens Folk, der bor sydpÄ og lever i grubehuse af ler.

KrÞblingen Stille Vand fra Jordens Folk redder Hvid Aske fra at drukne, og de to slÄr sig sammen i forsÞget pÄ at stjÊle den magiske ulvepakke fra Ulvens Folk, sÄdan som UlvedrÞmmer har fortalt dem de skal gÞre.

Samtidig efterstrÊbes Hvid Aske af den onde drÞmmer Modige Mand, der voldtog hende som unge, og som nu sammen med sine krigere er ude pÄ at erobre Jordens Folks omrÄde.

Konfrontationen mellem Hvid Aske og hendes onde Änd er uundgÄelig, og hun er nÞdt til at overvinde ham i en Ändelig kamp, hvis det skal lykkes hende at bevare og vedligeholde Den FÞrste Mands drÞm.


UpplÀsare: Janek Lesniak
LĂ€ngd: