(0)

Journeyman

e-bok


Jeg-fortĂŠlleren i romanen bor sammen med sin tandlĂŠge-kĂŠreste pĂ„ Frederiksberg. Ugens lavpunkt er, nĂ„r et vennepar kommer forbi for at spille firemands whist – de er sĂ„ kedelige, at de kan slukke et lys blot ved at kigge pĂ„ det.

Jeg-fortĂŠllerens ven, Lennart, forsĂžger at gĂžre comeback som professionel bokser. Men han er raget uklar med den kĂžbenhavnske underverden. Jeg-fortĂŠlleren bliver rodet ind i denne affĂŠre og forsĂžger efter bedste evne at redde sin ven. Lennart er mest optaget af den altafgĂžrende kamp om Europamesterskabet mod den arrogante, Jack. En kamp ingen mener, at Lennart kan vinde.

Henrik Frederiksen har, som den eneste i Danmark, solgt 300..000 bÞger pÄ eget forlag.

Anmeldelser:

”
 Det er en veloplagt og sort humoristisk roman jeg nĂžd at lĂŠse, og som har samme mĂ„lgruppe og appel som f.eks Nick Hornbys bĂžger om mĂŠnd af i dag.

- Carsten NĂžrby SĂžrensen, LektĂžrudtalelelse for Dansk Biblioteks Central

”Romanen er en stilsikker skildring af boksemiljĂžet og nattelivet pĂ„ broerne i KĂžbenhavn. En spĂŠndende, underholdende og virkelig morsom bog, som bĂ„de mĂŠnd og kvinder vil ta’ til sig.”

- Jan LĂžfberg, Berlingske Tidende

”En begavet, humoristisk og ikke mindst realistisk bokseroman, der for fþrste gang nogen sinde rammer miljþet og nutidens stemning précist.”

- Hans Henrik Palm

”Henrik Frederiksen kaster sig med sit fortsatte forfatterskab ud i et ophedet drama med masser af action og underholdning. Han indfrier forventningerne og kan forlade ringen med al sin forfatter-ére i behold.”

- Rud Kofoed, Ekstra Bladet

”Romanen er en sympatisk og morsom kombination af komik og krimi.”

- Jan Erikson, B.T.