(68)

Judas

ljudbok och e-bok


En kendt gangster, der soler sig i sin berÞmmelse. Hans sÞster, der kender den iskolde sandhed om ham og frygter for sit liv. Et retssystem, der ikke er i stand til af fÄ manden bag tremmer uden tre kvinders livsfarlige indsats, og en familiehistorie, der er sÄ brutal og sÄ tragisk, at bogen om den har rystet Holland og er blevet en sensation af en bestseller bÄde nationalt og internationalt.

Willem Holleeder blev i 1983 dÞmt for at stÄ bag kidnapningen af den hollandske Þl-millionÊr Freddy Heineken. Sagen gik verden rundt, og Willem henrettede senere sin egen svoger, der var medskyldig i kidnapningen og som lige inden han blev skudt, gav Willem Þgenavnet Judas. Astrid Holleeder har i hele perioden vÊret sÄ tÊt pÄ sin bror, at hun uden tÞven kalder ham seriemorder, og hendes vidneudsagn har fÞrt til, at hun nu lever med en konstant dÞdstrussel hÊngende over hovedet.

Judas er en rystende beretning om en barndom fyldt med vold og overgreb. FĂžrst fra en alkoholiseret far og dernĂŠst fra broren Willem, der i over tredive Ă„r holdt Holleeder-familien i et mafialignende jerngreb.


UpplÀsare: Ellen Dahl Bang
LĂ€ngd: