(9)

Juleblues i Snowdonia: 1

ljudbok och e-bok


Holly har forladt sit liv i Liverpool i et forsÞg pÄ at lÊgge dramaet fra sin gamle arbejdsplads bag sig og glemme de venner, der vendte hende ryggen, da hun havde mest brug for dem. Hun skaber sig et nyt liv i sin elskede farmors gamle hytte i Snowdonia i Wales. Holly regner med at holde sig for sig selv, prÊcis som hendes farmor havde gjort fÞr hende, for hvis der er noget, tiden i Liverpool har lÊrt hende, sÄ er det, at hun ikke kan stole pÄ nogen.

Chloe begynder at fÞle sig indespÊrret i sin smukke lejlighed i det fashionable Chelsea, i Londons hjerte. Hvor hun end gÄr hen, er der fotografer i hÊlene pÄ hende, og de stiller spÞrgsmÄl, som hun ikke vil besvare. Hun drÞmmer om at forlade det kaotiske London og begynde pÄ en frisk et sted, hvor ingen genkender hende. En dag sÊtter hun sig ind i en taxi, giver chauffÞren 1000 pund og beder ham kÞre sig til en lille by i Wales. Jo lÊngere vÊk fra London hun kommer, desto lettere fÞler hun sig.

Ethan vÄgner i en sygehusseng uden at kunne huske, hvem han er, eller hvorfor han er der. Politiet pÄstÄr, at han har forÄrsaget sin bedste vens dÞd, men Ethan nÊgter at tro det. Han kommer ikke til at kende sandheden, fÞr hans hukommelse vender tilbage, og han flygter fra sin studieby Cambridge i et forsÞg pÄ at fÄ klarhed i sine tanker.

Det nÊrmer sig snart jul, og det walisiske landskab dÊkkes af sne. Julestemningen begynder at fylde de gammeldags huse i byerne. Her sammenflettes Hollys, Chloes og Ethans skÊbner, nÄr de sammen forsÞger at overvinde de rÊdsler og sorger, som forfÞlger dem i livet.

Dette er fĂžrste del af "Juleblues i Snowdonia".

Lilly Emme er en svensk forfatter, som i lang tid har boet i England. Hun er mester i at skrive feelgood-romaner med stor indlevelse, og lĂŠserne elsker hendes bĂžger.