(93)

Julehjerter

ljudbok och e-bok


Det er blevet december i Poplar Falls i Colorado, sneen falder tét og har lagt sig over den lille, hyggelige by som et stemningsfuldt, hvidt téppe. Over alt summer det af juleliv og forventningens gléde. I Amber Kellys historie Julehjerter bliver vi genforenet med hovedpersonerne fra den populére Poplar Falls-serie, denne gang i en vidunderlig og stemningsfuld fortélling fuld af julehygge og en enkelt, lille hemmelighed 


Julen bringer overraskelser, forhindringer og fest, mens nye fĂžlelser spirer og forstĂŠrkes under den smukke hĂžjtid. Nyd et glĂŠdeligt gensyn med Sophie og Braxton fra Rene hjerter, Dallas og Myer fra Kolde hjerter, Elle og Walker fra MĂžrke hjerter, Bellamy og Brandt fra Varsomme hjerter og alle de andre velkendte ansigter, som er med til at gĂžre jul i Poplar Falls til noget helt sĂŠrligt.

Julehjerter, hvis handling udspiller sig mellem Varsomme hjerter og Vilde hjerter, er en fritstÄende julehistorie i Poplar Falls-serien af Amber Kelly, der forgÄr i den hyggelige by, hvor modsÊtninger mÞdes, og fÞlelser blomstrer.