(6)

Juvelen

e-bok


MĂžrk og romantisk Y/A-fantasy, der er umulig at lĂŠgge fra sig.

Juvelen er stedet, hvor de rige og magtfulde bor. Juvelen er lig med skĂžnhed, ufattelig rigdom og fornemme familier. Men for piger som Violet er Juvelen lig med et liv i trĂŠldom.

Violet er fĂždt i Marsken, hvor de fattigste familier bor. Siden hun var en ung pige, er hun blevet trĂŠnet til en fremtid som rugemor for adlen. For der er kun Ă©n ting, der er vigtigere end rigdom i Juvelen – og det er afkom.

Violet bliver solgt pÄ auktion til Hertuginden af SÞen og lÊrer hurtigt om de brutale sandheder, der ligger bag Juvelens glitrende facade: grusomheder, intriger og vold.

Violet mÄ forsÞge at navigere i sin nye tilvÊrelse uden at miste livet, men det bliver bestemt ikke nemmere, da Violet mÞder den smukke Ash, der er hyret til at vÊre ledsager for hertugindens niece. Den forbudte kÊrlighed, der blusser op imellem de to, gÞr en kort stund livet bag Juvelens mure en anelse lettere at bÊre, men snart fÄr det konsekvenser, som ingen af dem havde forudset 


Juvelen er fĂžrste bind i triliogien om Violet og Ash.

Om forfatteren:

Amy Ewing er forfatter til bestsellertrilogien om Violets kamp for at overleve i Juvelen. Hun er fĂždt i Boston, men flyttede til New York for at studere teater og litteratur for bĂžrn og unge. I dag bor hun i Harlem og er en del af et meget aktivt fĂŠllesskab af forfattere, der skriver young adult-romaner.