(45)

Kadonnut aika

ljudbok och e-bok


MitÀ tÀmÀ aika tekee meille?

TerÀvÀsti nÀhty ajankuva ja vangitseva romaani hankalista perhesuhteista, julkisuudesta ja teknologiasta, jolla on ennakoimattomia seurauksia.

Suvi Vaarla kuljettaa neljÀn henkilön tarinat Helsingin ja Tukholman kautta Piilaaksoon.

Pariskunta tuijottaa ruutuja eikÀ enÀÀ nÀe toisiaan. Lastenhoitaja huomaa palanneensa ajassa taaksepÀin. Lapsi karkailee voidakseen pelata Àlypuhelimellaan. EntÀ onko ihmiskunta kadottamassa muistinsa?

”Oma lapsuus muistutti ulkoisesti nykyaikaa, mutta kun tarkensi katsettaan, ymmĂ€rsi ettĂ€ tasapainossa oli tapahtunut lĂ€hes huomaamaton muutos: koodissa oli bugi, joka ei rikkonut ohjelmaa vaan tuli esille vain hetkittĂ€in, outona virheviestinĂ€ alitajunnassa.”

Suvi Vaarla on helsinkilÀinen kirjailija, joka on opiskellut valtiotieteitÀ kolmessa eri maassa ja kirjoittamista KriittisessÀ korkeakoulussa. HÀn on työskennellyt viestinnÀn ja mainonnan suunnittelijana sekÀ ministeriön ylitarkastajana. HÀn on asunut vuosia ulkomailla, pisimpÀÀn Ranskassa. Vaarlan romaani Westend nousi lukijoiden suureen suosioon. SiinÀ Vaarla tavoitti 90-luvun lama-ajan lasten sukupolvikokemuksen poikkeuksellisen osuvasti.