(0)

Kaikki rakkauteni

e-bok


Nuorukainen asustaa kesÀn veneessÀ ja tekee töitÀ rakennustyömaalla, pohdiskelee tulevaa, haaveilee kirjailijan ammatista ja tarkastelee leppoisasti elÀmÀnmenoa ympÀrillÀÀn.

Kaikki rakkauteni-novellikokoelman tarinat kertovat Turuselle ominaiseen lÀmpimÀn satiristiseen sÀvyyn suomalaisista pikkukaupungeista ja niiden asukkaista. Nuorista ja vanhoista, miehistÀ ja naisista, koirista ja kaikesta sellaisesta arkisesta elÀmÀstÀ, mihin pikkukaupungissa nyt voi törmÀtÀ. Hurmaavasti kuvatut sattumukset nousevat arjen ylÀpuolelle, ja yllÀttÀvÀt kÀÀnteet tarjoavat lukijalle aihetta niin nauruun kuin samaistumiseen.

Yksitoista novellia sisÀltÀvÀssÀ kokoelmassa on runsaasti mustaa huumoria, absurdeja kÀÀnteitÀ ja ironisen hauskaa henkilökuvausta.

Markku Turunen (s. 1952) on suomalainen kirjailija, jonka teoksissa nÀkyy taitava humoristinen ote. Turusen tuotantoon kuuluu romaanien ja novelli- ja esseekokoelmien lisÀksi myös nÀytelmiÀ, kuunnelmia ja tv-kÀsikirjoituksia. HÀn sai Savonia-palkinnon vuonna 2008 teoksesta Löytötavaraa ja Kaarle-palkinnon vuonna 2011 teoksesta Juuston pimeÀ puoli.