(1)

Kamp til stregen

e-bok


I "Kamp til stregen" knokler den kvindelige advokat Dana Hill pÄ jobbet, mens hun pÄ privatfronten forsÞger at flikke sit vaklende Êgteskab sammen igen. Oven i dette kommer frygten for en krÊftdiagnose - hun har fundet en knude i sit ene bryst - og da hendes tvillingebror James bliver myrdet af en tilfÊldig indbrudstyv, er hendes verden lige ved at ramle.

Da Dana tager til sin brors lejlighed for at rydde op, finder hun en smuk blÄ Þrenring under sengen - en Þrenring, der viser sig at tilhÞre Elizabeth Meyers, som er gift med senator Robert Meyers. Og i sin sÞgen efter sandheden om sin brors dÞd, gÄr det op for Dana, at han mÄ have haft en affÊre med denne Elizabeth Meyers. Da Dana har indset dette, gÄr der ikke lang tid, fÞr hun er offer for det fÞrste attentat. Men hvem er det, der vil hende til livs, og hvorfor?

Robert Dugoni (f. 1961) er en amerikansk forfatter. Han har skrevet en lang rĂŠkke bestsellerromaner, som er blevet udgivet i over 25 lande. Robert Dugoni debuterede som forfatter i 2004 og har sidenhen udgivet mange selvstĂŠndige romaner samt serier.