(0)

Kampen om bomuldsfabrikken

ljudbok


En storslÄet historisk fortÊlling om stÄlsatte kvinder, klassekamp og uudslukkelig kÊrlighed. Til alle lÊsere af Kathrine Wessel og Laila Brendens Fjeldroser.

Det er de brÞlende 1920'ere i byen Turku pÄ Finlands vestkyst. Efter en ÞdelÊggende borgerkrig i 1918, som fulgte i kÞlvandet pÄ landets uafhÊngighed, er finnerne endelig ved at finde sig til rette i mere fredelige tider efter Ärtiers uro.

PÄ Barkers bomuldsfabrik stÄr den ildfulde Paula Barker over for en udfordring. Hendes familie har ejet den velstÄende fabrik i Ärtier, men nu virker fremtiden meget usikker. Da det viser sig, at Rikhard Falke, den unge og fremmelige ejer af Liittoinen Filtfabrik, har planer om at overtage Paulas arv, beslutter hun sig for at gÞre alt, hvad der skal til, for at redde fabrikken. Men historien ser ud til at gentage sig, for pludselig opdager Paula, at modsÊtninger somme tider tiltrÊkker hinanden i uimodstÄelig grad ...

KAMPEN OM BOMULDSFABRIKKEN er tredje bind i serien om bomuldsfabrikken, som udfolder Finlands fascinerende historie og er baseret pÄ virkelige begivenheder og mennesker. Serien blev en Þjeblikkelig bestseller i Finland.