(0)

Kampen om det hvide hus

ljudbok


Det gÄr aldrig stille for sig, nÄr amerikanerne vÊlger deres prÊsident. Gennem tiden har markante personligheder kÊmpet om det mÊgtigste politiske embede pÄ kloden. Med store kampagner, fÞlelsesladede taler, snedige strategier, beskidte tricks og smarte slogans har demokrater og republikanere forsÞgt at nÄ hele vejen til Det Ovale Kontor i Washington D.C.

”Kampen om Det Hvide Hus” er den fĂžrste samlede historie om de amerikanske prĂŠsidentvalgkampe pĂ„ dansk. Anders Agner Pedersen Ă„bner dĂžren til det politiske maskinrum og fortĂŠller medrivende om storhed og fald i verdens vigtigste valg, hvis betydning rĂŠkker langt ud over USA’s grĂŠnser.

Anders Agner Pedersen (f. 1985) er uddannet journalist fra Danmarks JournalisthĂžjskole og New York State University med speciale i amerikansk politik. Han er til daglig chefredaktĂžr pĂ„ Kongressen.com og er en af landets mest benyttede USA-analytikere i bĂ„de tv og radio. Han er medvĂŠrt pĂ„ den populĂŠre podcastserie POTUS og forfatter til en rĂŠkke bĂžger om amerikansk politik, heriblandt ”JFK100”, ”Modet til visioner”, ”Obama – hĂ„bets prĂŠsident”, ”Kennedy – historien om USA’s stĂžrste politiske dynasti” og ”De stĂžrste taler”.


UpplÀsare: Lars Attermann
LĂ€ngd: