(0)

Kampen om DRAGON

e-bok


En aggressiv og dÞdelig virus rammer beboerne i en landsby i den demokratiske republik Congo. I biotekvirksomheden VirusGene leder forskerne efter en kur mod alverdens vira, hvor den unge forsker Anders Berggreen fÄr job og arbejder pÄ at fÄ vaccinen til at virke.

Men noget er helt galt.

Hvorfor er udviklingen af vaccinen stoppet flere gange og har skiftet retning? Hvad har dĂždfaldene i Congo med VirusGene at gĂžre? Hvorfor forsvinder forskningschefen pludselig? Grufulde hemmeligheder gemmer sig i den nordsjĂŠllandske idyl.

FÞlg Anders i jagten pÄ sandheden - og den universale vaccine. Han mÄ arbejde hurtigt, tÊnke utraditionelt og bryde loven flere gange for at finde hoved og hale i, hvad der foregÄr.

’Kampen om DRAGON’ er en hþjaktuel biologiske thriller om liv og dþd, forskningsidealer og en mands kamp for at gþre det rigtige, fþr det er for sent.

'Kampen om DRAGON' har tidligere vÊret udgivet under titlen 'DRAGON' fra forlaget mellemgaard, men er nu blevet om- og gennemskrevet pÄ ny under den nye titel og udgives pÄ forlaget RosenHill.