(0)

Kaos og verden - Broerne til verden 7

ljudbok


Den danske advokat Jon BĂŠksgĂ„rd pĂ„tager sig at fĂžre en patent- og IT-tyverisag for sin ven Claus Berglund og hans firma Avatars Unlimited i Silicon Valley. Sagen fĂžrer ham ind i en labyrintisk og giftig verden med hightech-konkurrence og beskidt politisk spil i et Washington DC, hvor Trump er blevet valgt som prĂŠsident, og hvor alle midler gĂŠlder. FortĂŠllingen trĂŠkker trĂ„de til fortidige hĂŠndelser i USA’s historie, og undervejs glider nutiden sammen med fortiden og drĂžm sammen med virkelighed.

"Kaos og verden" er en stort anlagt roman om verdens tilstand og om menneskelige relationer, som udspiller sig i KĂžbenhavn, Washington DC og Palo Alto i Silicon Valley. Med spĂŠndingsmĂŠttet handling og stort persongalleri spejler den det opbrud i vĂŠrdier og normer og den krisestemning, der prĂŠger vores tid.

Stig Dalager (f. 1952) er en dansk forfatter, dokumentarfilmskaber og manuskriptforfatter. Han debuterede i 1980 med "HĂŠrvĂŠrksforeningen og andre noveller", og sidenhen er det blevet til 55 vĂŠrker, hvoraf mange er oversat til fremmedsprog, ligesom flere af hans skuespil er blevet opfĂžrt rundt omkring i verden, blandt andet i New York. Stig Dalager bevĂŠger sig inden for genrerne historisk roman, psykologisk realisme, noveller og dokumentariske romaner.


UpplÀsare: Flemming Enevold
LĂ€ngd: