(0)

Kastraterne

e-bok


Komponisten Claus stod foran et internationalt gennembrud, da han blev udsat for et overfald, der var tÊt pÄ at koste ham livet. Efter to Ärs pause er han tilbage i kampen, nu som deltager i en international workshop pÄ en lille fransk klippeÞ.

Claus og hans kolleger skal forvandle Þen til musik, men Þen har sine egne love og bÊrer pÄ sine egne hemmeligheder. FÞr de ved af det, er Claus og hans kÊreste Lilith overhalet indenom af krÊfter, de ikke kan styre. Fortid og nutid mÞdes i en historie om misbrug og svigt og hÊvn, med et persongalleri, der spÊnder fra internationale sangstjerner til Þens outsiderkunstner.

KASTRATERNE er en roman om overlevelsesstrategier og moralske dilemmaer, om magtkampe og storhedsvanvid og om vanskeligheden ved at beholde sin uskyld blandt mennesker uden skrupler. Men ogsÄ om nye begyndelser.

"Lis Vibeke Kristensen fÞrer os i sin nye roman sikkert gennem et kompliceret spil mellem mennesker, der har dybe ar pÄ sjÊlen. [...]Den er i det hele taget rig pÄ psykologisk indsigt i menneskers behov og ofte desperate forsÞg pÄ at opfylde dem.

Lis Vibeke Kristensen skriver dramatisk, farligt og med flair for spĂŠnding. Det er en fremragende roman.

Vibeke Blaksteen, Kristeligt Dagblad

Fremragende litteratur. Romanen udstiller medmenneskelighedens flygtighed og godhedens afmagt. [...] Bogen placerer atter en gang Lis Vibeke Kristensen som en af tidens bedste skildrere af mennesket pÄ godt og ondt.

Christina Blangstrup Dahl, Fyns Amtsavis ★★★★★★

Som lÊser kan man indimellem fÞle, at man selv bliver en del af det skrÊmmende eksperiment -et absurd teaterstykke -hvor en klaustrofobisk fÞlelse hele tiden trÊnger sig mere og mere pÄ! MÊrkelige ting sker, man vil vÊk, men kan ikke komme det! Det er et interessant psykologisk eksperiment, Lis Vibeke Kristensen sÊtter op i ""Kastraterne"". Symbolikken er stÊrk, og sproget er fÊngende.

Anne Mette Liedecke, Fyens Stiftstidende