(20)

Katoava muumio

ljudbok


Apassit sukeltavat muinaisen Egyptin mysteereihin

Ateneumissa avataan egyptilÀisen taiteen nÀyttely, jonka vetonaulana on aito sarkofagi ja muumio. SekÀ poliisi ettÀ Apassit ovat voimattomia, kun valot sammuvat kesken juhlallisten avajaisten ja muumio katoaa arkkuineen. Apassit pÀÀttÀvÀt ratkaista arvoituksen. Sukella mukaan hurjaan seikkailuun, joka johtaa yhÀ syvemmÀlle muinaisen Egyptin salaisuuksiin ja lopulta Hietaniemen hautausmaalle!

Apassit on jÀnnittÀvÀ lasten etsivÀsarja, jossa ratkotaan salaperÀisiÀ tapauksia noin vuonna 1910. Apasseihin kuuluvat Heikki, Otto, Erik ja Samuli sekÀ Heikin kaksossisaret Elli ja Nelli. Kirjasarjan historialliset puitteet tempaavat kaikenikÀiset kuuntelijat jÀnnittÀvÀÀn seikkailuun menneeseen maailmaan.

Tapani Bagge on huumorilla höystetyn jÀnnityksen ja vauhdikkaiden tarinankÀÀnteiden mestari. TÀmÀ yhden miehen tarinatehdas tuottaa parhaimmillaan useamman kirjan vuodessa. Monipuoliseen ja palkittuun tuotantoon lukeutuu niin lasten kuin aikuisten romaaneja, kuunnelmia, nÀytelmiÀ sekÀ tv- ja elokuvakÀsikirjoituksia.


UpplÀsare: Konsta Laakso
LĂ€ngd: