(7)

Kellopelikuiskaaja

ljudbok och e-bok


NÀkevÀtkö kellopelizombiet unta höyrylampaista?

Apokalyptinen matka steampunk-tunnelmaiseen Helsinkiin sodan, ruton ja zombien keskelle.

15-vuotiaat tiedekadetit Vapor ja Orca joutuvat hengenvaaralliselle matkalle Helsinkiin, Lyijykaupunkiin, etsiessÀÀn professoriaan Aerista, Keisarillista Kellopelikuiskaajaa. Aeriksella on keino parantaa ihmiskunta Furiosa-rutosta ja pÀÀttÀÀ loputon sota, mutta sitĂ€ varten hĂ€n tarvitsee Lyijykaupungissa sijaitsevasta vanhasta laboratoriostaan Tulikiven. Ruttoon sairastuneen professorin matkakumppaniksi pÀÀtyy pieni zombietyttö Alba, mutta aika alkaa kĂ€ydĂ€ vĂ€hiin


Nordic Horror -sarja on uutta pohjoismaista kauhua, jossa maanlÀheinen realismi, pohjoisen pimeys ja kylmyys, mysteerit, murhat ja mytologia pakkautuvat yhteen painajaisten kudelmiksi hyvinvointiyhteiskunnan pimeimmissÀ nurkkauksissa.

Nordic Horror -sarjan luoja A. R. S. Horkka on julkisuutta ja mÀÀritelmiÀ kaihtava hahmo suoraan varjojen valtakunnasta, salaperÀisyydessÀÀn kuin tarina itsekin tarinoidensa joukossa. Mutta A. R. S. Horkka on myös salanimi, jonka takana ovat kirjailija-kuvittajatiimi Riina ja Sami Kaarla ja Anders Vacklin. Mestarillinen tekijÀkolmikko on luonut kauhuromaanisarjan, jonka jokainen itsenÀinen osa on mielikuvituksen ÀÀriÀ luotaava syvÀsukellus pohjoismaisen pelon syövereihin.


UpplÀsare: Unto Nuora
LĂ€ngd: