(3)

Kend din kerneopgave : Innovation til hverdag

ljudbok och e-bok


Hvordan skaber du innovation? Hvordan omsĂŠttes alle de flotte ord og festtaler til handling og effekt?

Innovation er ikke et mirakelmiddel, men det kan vére med til at skabe de þnskede forandringer i offentlige organisationer. At kende sin kerneopgave er forudsétningen for innovation i hverdagen. Det kréver imidlertid, at kerneopgaven er klar og félles – og det er sjéldent tilféldet viser forfatterens erfaringer.

Bogen viser, hvordan kerneopgaven gÞres til et meningsfuldt omdrejningspunkt for innovationen i din organisation. Med en klar kerneopgave kan medarbejdernes og borgernes ressourcer forlÞses, og kvaliteten forbedres. Uden at det koster mere. Og dét er innovation. Kend din kerneopgave viser, hvordan du skaber innovation i egen organisation ved at gÞre kerneopgaven kendt, servicen til en oplevelse og medarbejderen til en ressource. Bogen henvender sig til offentlige ledere og medarbejdere, der stÄr over for krav om innovation, men som savner koblingen til hverdagens udfordringer.

Danske Kommuner gav bogen seks stjerner.

Anmelderen skrev bl.a.: "Som ĂŠgte jyde er det ikke ofte, jeg udnytter plus-skalaen fuldt ud, men det gĂžr jeg med denne bog – ikke for bogens litterĂŠre kvaliteter, men for dens budskaber og for den lette og tilgĂŠngelige mĂ„de, de beskrives pĂ„."

IndlĂŠst af Nan Rostock 2015.


UpplÀsare: Nan Rostock
LĂ€ngd: