(0)

Kernen

e-bok


I umindelige tider blev menneskeheden jaget og drĂŠbt af blodtĂžrstige dĂŠmoner.

Deres eneste beskyttelse mod vĂŠsenerne, der luskede omkring i natten, var gamle, halvglemte magier. Men sĂ„ stod to helte frem – mĂŠnd tĂŠtte som brĂždre, men splittet af bittert forrĂŠderi. Arlen Bales blev kendt som Den tatoverede mand, dĂŠkket fra top til tĂ„ med kraftfulde magiske symboler, der gĂžr ham i stand til ikke bare at kĂŠmpe mod dĂŠmonerne, men besejre dem. Jardir, udrustet med magisk beskyttede vĂ„ben, kaldte sig selv ForlĂžseren, en person profeteret til at forene menneskeheden og lede dem til sejr i Sharak Ka – det endelige opgĂžr mod dĂŠmonerne.

Men i deres forsĂžg pĂ„ at udfordre dĂŠmonerne har Arlen og Jardir sat noget i gang, der kan betyde enden pĂ„ alt, de har kĂŠrt – en svĂŠrm. Krigen venter forude, og menneskeheden har ikke en chance, medmindre Arlen og Jardir, med hjĂŠlp fra Arlens hustru Renna, kan knĂŠkke en tilfangetagen dĂŠmonprins og tvinge det luskede vĂŠsen til at lede dem til Kernen, hvor moderen til alle dĂŠmoner avler sin uendelige hĂŠr.

Arlen, Renna og Jardir sÊtter deres lid til, at deres nÊrmeste allierede, Leesha, Inevera, Ragen og Elissa, vil forene folkene i de Frie Byer og lede dem i kampen mod svÊrmen, imens de selv tager pÄ en farefuld fÊrd ned i ondskabens mÞrkeste dybder, som ingen af dem regner med at slippe levende fra.

Kernen er femte og sidste bog i serien DĂŠmoncyklussen.